camping/ jachthaven de Veenhoop

 1. Reserveringsaanvraag camping/ jachthaven de Veenhoop
  Stuur een vrijblijvende aanvraag naar , de Veenhoop
  Aankomst:
  Vertrek:
  Aantal personen:
  Voornaam:
  Achternaam:
  Geslacht:

  Man Vrouw

  Adres:
  Plaats:
  Postcode:
  Land:
  Email:
  Bevestig email:
  Telefoon
  Vraag / opmerking
  Veiligheidscode


camping/ jachthaven de Veenhoop

Camping de Veenhoop ligt in het midden van Friesland in het Nationale Park “De Alde Feanen” en vlakbij de natuurgebieden “De Kraenlannen” en “De Deelen”.

Aangenaam toevenOp de camping heeft u lekker de ruimte. De rust en natuur zijn ook hier merkbaar. Op deze camping moet en hoeft u helemaal niks. Geen herrie, geen discogeluiden, gewoon fijn uw eigen gang kunnen gaan. U kunt zich bijvoorbeeld lekker terugtrekken met een boek, zittend aan de waterkant.
Ook voor gezinnen met kinderen is de camping heerlijk als u van rust houdt. Kinderen vermaken zich onder andere met hengelen, in de velden spelen of met de campingdieren, waaronder kippen, konijnen en onze campinghond Haye.
De campingplaatsen zijn ruim en omzoomd door boomwallen. Elke plaats heeft een eigen elektrische aansluiting. De prima sanitaire voorzieningen zijn vlakbij. De camping heeft een eigen jachthaven van waaruit u met een boot of kano van de omgeving kunt genieten. Ook zijn er speciaal verharde camperplaatsen.
Verse broodjes, diverse boodschappen en uw krantje?Bij de receptie kunt u ze dagelijks komen halen. De receptie is geopend van maandag t/m zaterdag. Aankomst en vertrek is wel mogelijk op zondag.Iets actiefs ondernemen?Wilt u niet alleen relaxen en er eens even op uit? Met een zeilboot, kano of sloep kunt u de natuurrijke omgeving op een geweldige manier ervaren. Die kunt u eventueel bij ons huren.


Vakantiewoning
Gedeeld badkamer
 slaapplaatsen
Wifi
Geen Televisie
Geschikt voor mindervaliden
Roken toegestaan
€0,00   per camping/ jachthaven de Veenhoop
Eijzengapaed 5
9215 VV de Veenhoop
Telefoon: 06-46096610
Terug naar overzicht