pol boten

 1. Reserveringsaanvraag pol boten
  Stuur een vrijblijvende aanvraag naar , Sneek
  Aankomst:
  Vertrek:
  Aantal personen:
  Voornaam:
  Achternaam:
  Geslacht:

  Man Vrouw

  Adres:
  Plaats:
  Postcode:
  Land:
  Email:
  Bevestig email:
  Telefoon
  Vraag / opmerking
  Veiligheidscode


pol boten

Jachtverhuur, zeilbootverhuur en sloepverhuur

Boot huren

Botenverhuur L. van der Pol verhuurt al meer dan 34 jaar betrouwbare boten vanuit de watersport stad Sneek in Friesland. U kunt bij ons terecht voor het huren van luxe polyester zeiljachten van de merken Bavaria, Dufour, Dehler, Friendship, Sportina, Compromis, en Victoire. Tevens verhuren wij een klassieke houten kajuitzeilboot en open zeilboten, waaronder polyvalken. Nieuw in onze vloot is onze sloep voor een dagje, weekendje of (mid)weekje heerlijk genieten!

Zeilen in Friesland

Alle schepen worden verhuurd vanuit onze recente jachthaven midden in het unieke Friese merengebied. Vanaf watersport boulevard ’t Ges bent u binnen 10 minuten, zonder bruggen of sluizen, op het Sneekermeer of in het gezellige centrum van Sneek. Verder kunt u naar het IJsselmeer of de Waddenzee varen voor een heerlijke zeilvakantie.

Faciliteiten

Op het terrein bij de haven kunt u uw auto parkeren. Tevens zijn er goede sanitaire voorzieningen (douche en toiletten) en is er een bescheiden kampeerplaats geschikt voor tenten. Ons bedrijf verhuurt ligplaatsen en stallingen van 6 tot 10 meter. Verder bent u bij ons aan het juiste adres voor scheepsonderhoud en reparaties.

Contact

Mocht u na het bekijken van onze website nog vragen hebben dan staan wij u graag telefonisch te woord, een email sturen kan natuurlijk ook.


Wij hopen u deze zomer als gast te mogen verwelkomen!


Met vriendelijke groet,

Familie van der Pol


badkamer
 slaapplaatsen
€0,00   per pol boten
Hendrik Bulthuisweg 19-21
8606 KB Sneek
Telefoon: 0515 411771
Terug naar overzicht