Stadsherberg Sneek

 1. Reserveringsaanvraag Stadsherberg Sneek
  Stuur een vrijblijvende aanvraag naar , Sneek
  Aankomst:
  Vertrek:
  Aantal personen:
  Voornaam:
  Achternaam:
  Geslacht:

  Man Vrouw

  Adres:
  Plaats:
  Postcode:
  Land:
  Email:
  Bevestig email:
  Telefoon
  Vraag / opmerking
  Veiligheidscode


Stadsherberg Sneek

Graag presenteren wij u onze nieuwe website!


We zijn er trots op dat wij als familie dit fantastische monumentale pand uit 1845 met rijke historie weer hebben mogen opbouwen. Vanaf Mei 2014 openen wij hier een kleinschalig hotel met 9 kamers en Grand Café met terras. De Stadsherberg is gelegen op een van de mooiste locaties van Sneek, 30 meter van de Waterpoort, uitzicht op de watertoren, gelegen aan het water en in hartje centrum!


De herinnering van Jikke Ozinga, voormalige eigenaresse van de Stadsherberg en oudste hotelhoudster van Nederland, blijft bestaan. Dankzij haar is de Stadsherberg een vertrouwde plek in de binnenstad van Sneek geworden.


Een familiebedrijf, kleinschalig, maar met een groots doel. We willen u graag kwaliteit, eigentijdse service en gastvrijheid laten beleven. Dit alles in een ongedwongen, huiselijke sfeer. De hotelkamers en het Grand Café zijn met de grootste zorg en met de hoogste kwaliteit sfeervol en huiselijk ingericht. Koloniale stijl gecombineerd met de huidige moderne faciliteiten. 


Geniet op het terras of in het Grand Café van een heerlijk kopje koffie, een lunch of een maaltijd met eventueel een overnachting, het is bij de Stadsherberg allemaal mogelijk. Op onze mooie locatie raakt u niet uitgekeken! Het zonnetje is de gehele dag op ons terras aanwezig.


Graag laten wij u zien wat wij voor u kunnen betekenen en wat er bij ons in de omgeving te beleven is. Wij verwelkomen u graag met een bakje koffie!Hartelijke groet,

Fam. Feenstra


badkamer
 slaapplaatsen
€0,00   per Stadsherberg Sneek
Lemmerweg 8
8607 BZ Sneek
Telefoon: 06 24813013
Terug naar overzicht