zo, 02 juli 2017
Lekker Sneek
Aanvang: 00:00 tot 00:00 uur

Op (koop)zondagmiddag 2 juli organiseert Stichting Uit in Sneek weer het succesvolle culinaire evenement Lekker Sneek. Tussen 12.00 en 18.00 uur kunnen bezoekers van het evenement in Sneek dit jaar op de Markstraat genieten van allerlei lekkers van verschillende Sneker horecabedrijven.

 

Lekker Sneek op koopzondag 2 juli op de Marktstraat Sneek

Vorig jaar moest het evenement ivm de verwachtte extreme hitte helaas geannuleerd worden, maar op deze zomereditie kunnen de 20 horeca- ondernemers zich weer van hun beste kant laten zien door de culinaire specialiteiten van het eigen horecabedrijf te presenteren.

Koopzondag
Een uitstekende gelegenheid om een middagje shoppen op deze koopzondag te combineren met het beste op culinair gebied in Sneek, waar de Marktstraat omgetoverd wordt tot kleine pop-up restaurants. Dit evenement staat altijd garant voor een gezellige middag uit voor jong en oud. Zo genieten de bezoekers niet alleen van lekkere versnaperingen, maar ook van live muziek en straattheateracts en vermaken de kinderen zich op het grote Waterpoort springkussen van de Verening van Sneeker Zakenlieden.

Straatacts
Sinds een paar jaar wordt Lekker Sneek omlijst door straattheateracts. Zo zal deze zondag pizzabezorger Luigi ten tonele verschijnen en de bezoekers van zowel Lekker Sneek als het winkelend publiek in de maling nemen…. Met een hoop komische misverstanden probeert signor Luigi zijn pizzabestelling te bezorgen….of dat helemaal goed lukt….? Aanschouw het maar zelf!

Wisseltrofee
De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Take Two. Ook zal Afslag Sneek, de slagwerkgroep van Advendo, een optreden verzorgen en neemt het publiek mee in de wereld van percussie en ritme. In de loop van de middag reikt de jury de prijs uit aan één van de deelnemende horecaondernemers en die mag het komende jaar met de eer ‘het lekkerste van Lekker Sneek’ strijken en de daarbij behorende wisseltrofee een jaar in bezit houden.


Locatie: Centrum Sneek