wo, 27 december 2017
Kerstwandeling Sneek op e strun
Aanvang: 00:00 tot 23:00 uur

Sneek op ‘e strún’ is niet zomaar een avondwandeling door de stad, maar een ervaring op zich. Opnieuw wordt het een mallemolen van kunst, cultuur, ernst, humor, verrassende perspectieven en kleurrijke sferen. 

Met Sneek op ‘e Strún wil Rotary Sneek zich nog intensiever verbinden met de inwoners van de gemeente. Met de route verbinden we cultuur, Sneek en bewegen, lees uitbuiken. En als het even kan willen we met de locaties en de aankleding ook nog verbindingen gaan leggen.Wandelaars komen tijdens een nachtelijke wandeling van 7 km langs plekjes, waar je normaal snel aan voorbij loopt.

De opbrengst van deze wandeling gaat naar keuze, naar de Kinderboerderij, het Timmerdorp of de wijkverenigingen in Sneek

Programma
Vanaf 18.45.uur    muzikaal welkom
19.00 uur            1e start
19.30 uur            2e start

De eindtijd van het totale evenement schatten we in op 23 uur. Wij behouden ons enige speling voor, bijvoorbeeld onder invloed van weersomstandigheden. Als je te snel loopt, ben je eerder dan de geplande optredens. Het is een wandeltocht. Geen sprint!

Kosten:
tot 5 dec. € 9,50, tot 23 dec. € 12,50 en vanaf 24 dec €15 per persoon, check hiervoor de informatie op www,sneekopestrun.nl


Locatie: Sneek