Actief en Cultureel


Rondvaartbedrijf van Dijk

Rondvaartbedrijf Van Dijk is een veelzijdig en dynamisch rondvaartbedrijf, gevestigd in Sneek, in het hart van het Friese merengebied. De huiselijk en sfeervol ingerichte rondvaartboot MS Waterpoort, is voorzien van zeer moderne middelen en biedt u een scala aan gevarieerde mogelijkheden. 

Wij organiseren dagtochten naar diverse evenementen als het Sk├╗tsjesilen en vaste rondvaarten in de zomer vanaf de Pampuskade in Sneek en vanuit Lemmer.

Tevens bieden wij volledig verzorgde priv├ę dagtochten voor gezelschappen tot van 20 tot 250 personen en biedt de MS Waterpoort uitstekende mogelijkheden voor uw bruiloft, receptie, familie- of personeelsdag, varende bedrijfspresentatie of vergadering.

Aan boord zijn moderne voorzieningen voor geluid en communicatie en goede mogelijkheden voor livemuziek.


Uw gastheer(en schipper) en gastvrouw Harry en Jenny van Dijk staan samen met een vriendelijke en vakkundige bemanning voor u klaar om uw dag tot in de puntjes te verzorgen.


Wij maken u er op attent dat u aan boord niet met uw pinpas kunt betalen.

MS Waterpoort

De MS Waterpoort is een gezellige rondvaartboot met moderne voorzieningen. Het schip biedt vele royale plaatsen. Er wordt gevaren met groepen van 20 tot 250 personen.

De grote salon bevindt zich op de "begane grond" van het schip. Het biedt een fantastisch panoramisch uitzicht naar de beide zijkanten en naar voren. Zo ziet u dus ook uit in de vaarrichting! In de salon bevindt zich tevens het fraaie buffet waar u allerlei consumpties kunt kopen. In de goed ingerichte keuken achter het buffet worden de smakelijke gerechten van de kleine en grote kaart bereid.

Op de verdieping, welke bereikbaar is met een ruime lift voor personen en transportmiddelen als een scootmobiel, rolstoel e.d., zijn een kleinere salon, een beschut zonnedek met een variabel schuifdak en een klein open achterdek

Vliestroom 8
8602 CZ Sneek
Telefoon: 0515 413819

Terug naar overzicht

do, 01 januari 1970

do, 01 januari 1970

Lees Meer