Winkelen


De Korenbloem

Banketbakkerij De Korenbloem, 


Banketbakkerij De Korenbloem is uniek in Nederland. Wij zijn namelijk de enige banketbakkerij met een banketcafé. In een sfeervolle ambiance kunt u genieten van onze smaakvolle specialiteiten. Want wij staan bekend om onze heerlijke hazelnoottaart en dragen met trots de titel 'De lekkerste oranjekoek van Friesland'. Uiteraard kunt u ook belegde broodjes krijgen, onder het genot van diverse dranken.


Bent u niet in de gelegenheid een bezoekje te brengen aan onze banketbakkerij aan de Galigaprominade te Sneek, dan bezorgen wij graag bij u thuis of op de werkplek.


Het echte familiebedrijf - waar alweer de derde generatie Dijkstra werkzaam is - is sinds 1925 actief. Dit heeft geleid tot een harmonie waarbij productie, verkoop en consumptie heel goed samengaan. Enorm vakmanschap en enthousiaste medewerkers hebben de mooiste, maar bovendiende heerlijkste lekkernijen tot gevolg.

Galigastraat 16
8601 CP Sneek
Telefoon: 0515 412875

Terug naar overzicht

vr, 05 oktober 2018

Minifestivals

vr, 05 oktober 2018

Je wist al dat de Oldehove in 2018 een spectaculair projectiescherm is? Dat mag gevierd worden! Daarom organiseren Lân fan taal en Explore the North rond de ...

Lees Meer

za, 06 oktober 2018

Sneeker Dweildag

za, 06 oktober 2018

Sneeker Dweildag met medewerking van 30 dweilkappellen strijden in Sneek om de Eer in de leutklasse en de wedstrijdklasse.

De dweilkapellen, komende uit Den Helder tot aan ...

Lees Meer

ma, 08 oktober 2018

Lezing 'Ontstaansgeschiedenis

ma, 08 oktober 2018