Winkelen


De Korenbloem

Banketbakkerij De Korenbloem, 


Banketbakkerij De Korenbloem is uniek in Nederland. Wij zijn namelijk de enige banketbakkerij met een banketcafé. In een sfeervolle ambiance kunt u genieten van onze smaakvolle specialiteiten. Want wij staan bekend om onze heerlijke hazelnoottaart en dragen met trots de titel 'De lekkerste oranjekoek van Friesland'. Uiteraard kunt u ook belegde broodjes krijgen, onder het genot van diverse dranken.


Bent u niet in de gelegenheid een bezoekje te brengen aan onze banketbakkerij aan de Galigaprominade te Sneek, dan bezorgen wij graag bij u thuis of op de werkplek.


Het echte familiebedrijf - waar alweer de derde generatie Dijkstra werkzaam is - is sinds 1925 actief. Dit heeft geleid tot een harmonie waarbij productie, verkoop en consumptie heel goed samengaan. Enorm vakmanschap en enthousiaste medewerkers hebben de mooiste, maar bovendiende heerlijkste lekkernijen tot gevolg.

Galigastraat 16
8601 CP Sneek
Telefoon: 0515 412875

Terug naar overzicht

vr, 30 juni 2017

Braderie

Braderie

vr, 30 juni 2017

Braderie en curiosa op het Grootzand. 

Een gezellige braderie op het ...

Lees Meer

za, 01 juli 2017

Zaterdagmiddag Matinee

Zaterdagmiddag Matinee

za, 01 juli 2017

Deze middag wordt georganiseerd door de gezamenlijke horeca ondernemers van de Marktstraat en vinden elke zaterdagmiddag in juli ...

Lees Meer

zo, 02 juli 2017

Lekker Sneek

Lekker Sneek

zo, 02 juli 2017

Op (koop)zondagmiddag 2 juli organiseert Stichting Uit in Sneek weer het succesvolle culinaire evenement Lekker Sneek. Tussen 12.00 ...

Lees Meer