Diverse


La Femme

Welkom bij La Femme beauty & wellness, schoonheidssalon in Sneek. Bij La Femme bieden wij u heerlijke gezichts- en lichaamsbehandelingen met kwaliteitsproducten van PAYOT, 

Trind en Pupa.

 

Bij onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van producten op basis van natuurlijke ingredi├źnten. In combinatie met heerlijke massages geeft een behandeling bij La Femme u een stralende huid en een lekker ontspannen gevoel. Zo kunt u er weer tegenaan!

 

Schoonheidsspecialiste Femke Buma, is vanaf 2002 eigenaresse van La Femme beauty & wellness, en heeft sinds 3 jaar haar sfeervolle schoonheidssalon pal tegenover station Sneek. Naast reguliere behandelingen kunt u bij La Femme ook Payotspecialiteiten ondergaan, rituelen afgestemd op de persoonlijke behoefte.

 

La Femme staat voor kwaliteit en ├ęchte aandacht. “Een luisterend oor is net zo belangrijk. Ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt, dus aandacht voor de huid alleen, is niet genoeg” aldus Femke. “Daarnaast geeft het gebruik van natuurlijke producten mooie resultaten. En daar doen we het voor!”

kanaalstraat 3
8601 GA Sneek
Telefoon: 0515 434303

Terug naar overzicht

wo, 12 december 2018

Winterfair

wo, 12 december 2018

Van 12 t/m 15 december wordt op het terrein van Openluchtmuseum De Spitkeet in Harkema weer de jaarlijkse winterfair gehouden. De openingstijden van het museum zijn op ...

Lees Meer

do, 27 december 2018

Barre Krystkuier

do, 27 december 2018