Verhuur


adelante jacht verhuur

Welkom! ...bij Adelante Jachtverhuur Sneek


Voor bemanningen tot en met 8 personen bieden we u een passend kajuitzeiljacht voor een aantrekkelijk huurtarief. Van basic sportief tot zeer luxueus en snel, variabele diepgang of vaste kiel, bij ons bent u ervan verzekerd dat u met een jong en goed onderhouden zeiljacht op pad gaat.


Adelante is overigens Spaans voor `ga je gang`en `voorwaarts`, dit leek ons wel van toepassing voor de grote mate van vrijheid die het huren van een zeilboot met zich meebrengt. 


Tot slot nog een tip: in het voor- en naseizoen zijn de huurtarieven lekker laag,de wachttijden bij de sluizen lekker kort en heeft u een zee van ruimte op de Friese meren. Onze schepen liggen tot uw beschikking van maart tot november. 


We staan tot uw beschikking tot het beantwoorden van uw vragen zullen aandachtig luisteren naar uw opmerkingen. Vanzelfsprekend hopen we u tot onze klanten te mogen rekenen, dus graag...


Oant sjen!


Met hartelijke groet, 

Manon Hopman en Jouke van Langen


Gravinneweg 4a
8604 CA Sneek
Telefoon: 0515-439139

Terug naar overzicht

do, 22 maart 2018

filmhuis Joure

do, 22 maart 2018

Filmhuis Joure organiseert tweewekelijks filmavonden in zalencentrum 't Haske in de categorieën drama, actie/thriller, docu, romantiek, comedy, muziek.
Reserveren is ...

Lees Meer

vr, 23 maart 2018

Lezing Margriet Brandsma

vr, 23 maart 2018

Lezing Margriet Brandsma over haar boeken. Margriet Brandsma verwierf haar bekendheid als verslaggever bij het NOS-journaal. Ze werkte van 1994 ...

Lees Meer

vr, 23 maart 2018

Voorspeeluur van leerlingen van It Toanhus

vr, 23 maart 2018

Voorspeeluur waar leerlingen van It Toanhus voor u spelen. een concertje door o.a. leerlingen dwarsfluit en

Lees Meer