Verhuur


adelante jacht verhuur

Welkom! ...bij Adelante Jachtverhuur Sneek


Voor bemanningen tot en met 8 personen bieden we u een passend kajuitzeiljacht voor een aantrekkelijk huurtarief. Van basic sportief tot zeer luxueus en snel, variabele diepgang of vaste kiel, bij ons bent u ervan verzekerd dat u met een jong en goed onderhouden zeiljacht op pad gaat.


Adelante is overigens Spaans voor `ga je gang`en `voorwaarts`, dit leek ons wel van toepassing voor de grote mate van vrijheid die het huren van een zeilboot met zich meebrengt. 


Tot slot nog een tip: in het voor- en naseizoen zijn de huurtarieven lekker laag,de wachttijden bij de sluizen lekker kort en heeft u een zee van ruimte op de Friese meren. Onze schepen liggen tot uw beschikking van maart tot november. 


We staan tot uw beschikking tot het beantwoorden van uw vragen zullen aandachtig luisteren naar uw opmerkingen. Vanzelfsprekend hopen we u tot onze klanten te mogen rekenen, dus graag...


Oant sjen!


Met hartelijke groet, 

Manon Hopman en Jouke van Langen


Gravinneweg 4a
8604 CA Sneek
Telefoon: 0515-439139

Terug naar overzicht

vr, 05 oktober 2018

Minifestivals

vr, 05 oktober 2018

Je wist al dat de Oldehove in 2018 een spectaculair projectiescherm is? Dat mag gevierd worden! Daarom organiseren Lân fan taal en Explore the North rond de ...

Lees Meer

za, 06 oktober 2018

Sneeker Dweildag

za, 06 oktober 2018

Sneeker Dweildag met medewerking van 30 dweilkappellen strijden in Sneek om de Eer in de leutklasse en de wedstrijdklasse.

De dweilkapellen, komende uit Den Helder tot aan ...

Lees Meer

ma, 08 oktober 2018

Lezing 'Ontstaansgeschiedenis

ma, 08 oktober 2018