Accommodatie en Campings


Jachthaven de Woudfennen

Welkom!


Jachthaven “de Woudfennen” en restaurant “it Boathûs” liggen aan de Skarsterrijn, de doorgaande vaarroute tussen de Langwarder Wielen en de Tsjûkemar. Door deze centrale ligging is het hele watersportgebied, rond het Snitsermar en de Fluessen binnen handbereik.Bovendien bevindt de haven zich op nog geen twee kilometer afstand van de dynamische en toeristische trekpleister Langwar.


Aan de overkant van de Skarsterrijn bevindt zich de zandafgraving "de put van Nederhorst". Hier kunt u genieten van de prachtige natuur tijdens een wandeling of fietstocht. Aan de oevers van deze plas kunt u op een aangelegd strandje genieten van de zomerzon. Ook is "de put van Nederhorst" een trekpleister voor karpervissers. Er zijn in het verleden vele karpers uitgezet. Het natuurgebied is eenvoudig te bereiken door de Skarsterrijn over te steken met de fietspont. Deze vaart van half maart tot half oktober dagelijks tussen 10.00 uur en 20.00 uur alsmede in de paas- en herfstvakantie.


Restaurant “it Boathûs kenmerkt zich door het enige terras aan het water, een ongedwongen sfeer en een symphatieke menukaart met zachte prijsjes. Uitkijkend over het water, lekker in de zon, nippend aan een wijntje de vele bootjes en jachten voorbij zien gaan: het ultieme genieten.


 

Wielenlaan 19
8526 GE Boornzwaag
Telefoon: 0513-499998

Terug naar overzicht

vr, 05 oktober 2018

Minifestivals

vr, 05 oktober 2018

Je wist al dat de Oldehove in 2018 een spectaculair projectiescherm is? Dat mag gevierd worden! Daarom organiseren Lân fan taal en Explore the North rond de ...

Lees Meer

za, 06 oktober 2018

Sneeker Dweildag

za, 06 oktober 2018

Sneeker Dweildag met medewerking van 30 dweilkappellen strijden in Sneek om de Eer in de leutklasse en de wedstrijdklasse.

De dweilkapellen, komende uit Den Helder tot aan ...

Lees Meer

ma, 08 oktober 2018

Lezing 'Ontstaansgeschiedenis

ma, 08 oktober 2018