Actief en Cultureel


Rondvaarten Grou

Rondvaarten Grou

Welkom op de website van Rederij van der Zweep – Rondvaarten Grou, het bekende rondvaartbedrijf in hartje Friesland! De ideale opstapplaats voor een schitterende tocht naar het natuurgebied de Alde Feanen richting Leeuwarden of naar Joure, Sneek, IJlst of de Zuid-Westhoek via Akkrum of Prinses Margrietkanaal.


Op deze plattegrond kunt u de ligplaats van onze rondvaartschepen in de Hellinghaven in Grou vinden.


Prijzen rondvaarten

Kijk op deze pagina’s om direct de prijzen voor een rondvaart op Partyschip Grou of Partyschip Tanja te bekijken. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.


Wilt u een zakelijk of particulier evenement organiseren? Bij ons kunt u altijd terecht voor een personeelsfeest, familiereünie, jubileum, huwelijk, vergadering, verjaardagsfeest of surpriseparty. Lees hier meer over onze arrangementen…


Skutsjesil-wedstrijden dit jaar op een unieke manier van dichtbij meemaken? Reserveer dan nu bij ons, want VOL = VOL! Klik hier voor meer informatie…


T I P ! !

Kijk in ons foto-album voor een impressie van ons rondvaartbedrijf, op onze nieuwspagina voor het laatste nieuws of in ons gastenboek voor de reacties van onze gasten.

Grou 00
9000 AB Grou
Telefoon: 06-53508080

Terug naar overzicht

do, 01 januari 1970

do, 01 januari 1970

Lees Meer