Winkelen


Ziggo Fashion

Aan het mooiste grachtje van Sneek bevindt zich het knusse, gezellige en hippe winkeltje Ziggo Fashion.
Je kunt er terecht voor de prachtige jassen en laarzen collectie van ILSE JACOBSEN,in vele verschillende kleuren en maten.Ook verkopen wij de geweldige collectie van WHO,S THAT GIRL en de Spaanse ( organic )collectie van SKUNK FUNK waar wij het enige verkooppunt van Friesland zijn. Of wat dacht je van de tegekke klompjes van CLUMPY in alle kleuren die je maar kan bedenken.
Wij kunnen alles kosteloos naar U toe sturen wat U maar wilt.

Ziggo Fashion is een hippe eigentijdse modewinkel die niet leeftijdsgebonden is. Ziggo Fashion verkoopt kleding van verschillende Deense, Spaanse, Engelse, Duitse, Belgische en Nederlandse modemerken.Voeg daar de kleurrijke rokjes van Zand Amsterdam voor dames en kids aan toe. Ook andere hippe modemerken als WOW TO GO, het van Nederlandse bodem jurkjes merk LE PEP, BENCH, BLEND SHE,BE YOUNG, ICHI, CLAESENS, LILLY EN ME en JOULES.
Daarnaast biedt de winkel een uitgebreid assortiment aan jeans van het topmerk LTB! Leren tassen en riemen van LEGEND en het tegekke merk PEPE JEANS uit LONDON.

Ben je in het mooie watersportstadje Sneek, kom dan zeker eens langs bij Ziggo Fashion, waar eerlijk en deskundig advies op de eerste plaats staat!

Ziggo Fashion….net even anders.

Grootzand 7
8601AR sneek
Telefoon: 0515-421896

Terug naar overzicht

wo, 21 maart 2018

Sociaal café Lemmer

wo, 21 maart 2018

Het sociaal café is iedere week geopend voor iedereen die het leuk vindt om andere mensen uit het dorp of omliggende dorpen te ontmoeten. Het gemoedelijke, iedereen kan ...

Lees Meer

wo, 21 maart 2018

Sociaal café St. Nicolaasga

wo, 21 maart 2018

Het sociaal café is iedere week geopend voor iedereen die het leuk vindt ...

Lees Meer

do, 22 maart 2018

filmhuis Joure

do, 22 maart 2018

Filmhuis Joure organiseert tweewekelijks filmavonden in zalencentrum 't Haske in de categorieën drama, actie/thriller, docu, romantiek, comedy, muziek.
Reserveren is ...

Lees Meer