Winkelen


yorke collections

Yorke Collections is knusse winkel waar je altijd wel kan slagen voor je sieraden en mode accessoires zoals horloges, zonnebrillen en beauty producten, maar het mooiste van alles is dat we wat hebben voor elke portemonnee. Jong en oud, man en vrouw is van harte welkom. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste item, of het voor jezelf is, of juist om cadeau te geven aan een ander. Populair zijn de verwisselbare sieraden van MelanO, de prachtige (Fair Trade) handgemaakte keramiek kralen sieraden van Kazuri. We hebben diverse merken horloges, betaalbaar, hip, klassiek en trendy. De horlogemerken die wij voeren zijn OOZOO, Mark Maddox, IKKI, ICE WATCH en Davis.

Naast de sieraden en mode accessoires hebben wij ook een cosmetica gedeelte. Wij verkopen Sleek MakeUp (Engels merk) en Zoeva (Duits merk). Laat je inspireren, adviseren en helpen. Beide merken zijn dier-proef-vrij  en zoals we zelf zeggen; High-end kwaliteit voor een budget-prijs!

Ben je op zoek naar de laatste trend, iets unieks of aparts of juist heel klassiek? Laat je dan verrassen en kom eens langs, want Yorke Collections heeft altijd iets aparts…

Wij zien je graag in de winkel!!

skilwijk 2
8701 KN Bolsward
Telefoon: 0515-576924

Terug naar overzicht

za, 18 november 2017

Sinterklaasintocht Sneek

Sinterklaasintocht Sneek

za, 18 november 2017

Sinterklaas maakt zijn feestelijke intocht bij de Waterpoort in de Kolk van Sneek.

Lees Meer

za, 25 november 2017

Sinterklaas wandeltocht

Sinterklaas wandeltocht

za, 25 november 2017

Sinterklaas maakt een wandeltocht vanuit het Stadhuis door de binnenstad van Sneek.

Lees Meer

za, 09 december 2017

Kerstmarkt

Kerstmarkt

za, 09 december 2017

zaterdag 9 december 2017 Kerstmarkt

zaterdag 9 december 2017 Kerstmarkt ...

Lees Meer