Winkelen


yorke collections

Yorke Collections is knusse winkel waar je altijd wel kan slagen voor je sieraden en mode accessoires zoals horloges, zonnebrillen en beauty producten, maar het mooiste van alles is dat we wat hebben voor elke portemonnee. Jong en oud, man en vrouw is van harte welkom. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste item, of het voor jezelf is, of juist om cadeau te geven aan een ander. Populair zijn de verwisselbare sieraden van MelanO, de prachtige (Fair Trade) handgemaakte keramiek kralen sieraden van Kazuri. We hebben diverse merken horloges, betaalbaar, hip, klassiek en trendy. De horlogemerken die wij voeren zijn OOZOO, Mark Maddox, IKKI, ICE WATCH en Davis.

Naast de sieraden en mode accessoires hebben wij ook een cosmetica gedeelte. Wij verkopen Sleek MakeUp (Engels merk) en Zoeva (Duits merk). Laat je inspireren, adviseren en helpen. Beide merken zijn dier-proef-vrij  en zoals we zelf zeggen; High-end kwaliteit voor een budget-prijs!

Ben je op zoek naar de laatste trend, iets unieks of aparts of juist heel klassiek? Laat je dan verrassen en kom eens langs, want Yorke Collections heeft altijd iets aparts…

Wij zien je graag in de winkel!!

skilwijk 2
8701 KN Bolsward
Telefoon: 0515-576924

Terug naar overzicht

vr, 05 oktober 2018

Minifestivals

vr, 05 oktober 2018

Je wist al dat de Oldehove in 2018 een spectaculair projectiescherm is? Dat mag gevierd worden! Daarom organiseren Lân fan taal en Explore the North rond de ...

Lees Meer

za, 06 oktober 2018

Sneeker Dweildag

za, 06 oktober 2018

Sneeker Dweildag met medewerking van 30 dweilkappellen strijden in Sneek om de Eer in de leutklasse en de wedstrijdklasse.

De dweilkapellen, komende uit Den Helder tot aan ...

Lees Meer

ma, 08 oktober 2018

Lezing 'Ontstaansgeschiedenis

ma, 08 oktober 2018