Winkelen


yorke collections

Yorke Collections is knusse winkel waar je altijd wel kan slagen voor je sieraden en mode accessoires zoals horloges, zonnebrillen en beauty producten, maar het mooiste van alles is dat we wat hebben voor elke portemonnee. Jong en oud, man en vrouw is van harte welkom. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste item, of het voor jezelf is, of juist om cadeau te geven aan een ander. Populair zijn de verwisselbare sieraden van MelanO, de prachtige (Fair Trade) handgemaakte keramiek kralen sieraden van Kazuri. We hebben diverse merken horloges, betaalbaar, hip, klassiek en trendy. De horlogemerken die wij voeren zijn OOZOO, Mark Maddox, IKKI, ICE WATCH en Davis.

Naast de sieraden en mode accessoires hebben wij ook een cosmetica gedeelte. Wij verkopen Sleek MakeUp (Engels merk) en Zoeva (Duits merk). Laat je inspireren, adviseren en helpen. Beide merken zijn dier-proef-vrij  en zoals we zelf zeggen; High-end kwaliteit voor een budget-prijs!

Ben je op zoek naar de laatste trend, iets unieks of aparts of juist heel klassiek? Laat je dan verrassen en kom eens langs, want Yorke Collections heeft altijd iets aparts…

Wij zien je graag in de winkel!!

skilwijk 2
8701 KN Bolsward
Telefoon: 0515-576924

Terug naar overzicht

wo, 21 maart 2018

Sociaal café Lemmer

wo, 21 maart 2018

Het sociaal café is iedere week geopend voor iedereen die het leuk vindt om andere mensen uit het dorp of omliggende dorpen te ontmoeten. Het gemoedelijke, iedereen kan ...

Lees Meer

wo, 21 maart 2018

Sociaal café St. Nicolaasga

wo, 21 maart 2018

Het sociaal café is iedere week geopend voor iedereen die het leuk vindt ...

Lees Meer

do, 22 maart 2018

filmhuis Joure

do, 22 maart 2018

Filmhuis Joure organiseert tweewekelijks filmavonden in zalencentrum 't Haske in de categorieën drama, actie/thriller, docu, romantiek, comedy, muziek.
Reserveren is ...

Lees Meer