Diverse


Reineman Watersport

REINEMAN WATERSPORT

 

Reineman Watersport uit Sneek is een allround dienstverlener op watersportgebied. Onze medewerkers voorzien u van deskundig advies over de inkoop en verkoop van uw boot. Maar ook voor winterstalling en onderhoud bent u bij Reineman Watersport aan het juiste adres.

 

Nautique

Wij zijn trots importeur van Nautique wake- en skiboats. Nautique staat garant voor kwaliteit en jarenlang vaarplezier. Daarom wordt Nautique structureel gekozen tot beste Amerikaanse botenbouwer. Samen met de Nautique-dealers die bij ons zijn aangesloten, heeft Reineman Watersport op al uw vragen een antwoord.

 

Inkoop en verkoop

Reineman Watersport is dealer van exclusieve Thomasz Yachts-motorboten, maar heeft ook een breed assortiment aan andere topmerken. U kunt bij ons terecht voor de inkoop en verkoop van zowel nieuwe boten als occasions. Jachtbemiddeling is ook mogelijk. Als ervaren jachtmakelaar verkoopt Reineman Watersport uw boot altijd voor een geschikte prijs.

 

Winterstalling en onderhoud

Met de winterstalling van Reineman Watersport weet u zeker dat uw boot in een vorst- en vochtvrije ruimte wordt geborgen. De winterperiode is daarnaast een goed moment voor een onderhoudsbeurt. Komt u hier niet zelf aan toe? Dan nemen wij deze klus graag voor u uit handen. Van poetsen en in de was zetten, een motorbeurt en reparaties tot het aanbrengen van antifouling – Reineman Watersport staat voor u klaar.

zwolsmanweg 4
8606KC Sneek
Telefoon: 0515 - 432622

Terug naar overzicht

do, 01 januari 1970

do, 01 januari 1970

Lees Meer