Diverse


melchers en de jong

Weleens rondgedwaald tussen de stoelen, banken en gordijnen zonder iemand tegen te komen die u behulpzaam is in de zoektocht naar datgene waar u voor kwam? Er bestaan alternatieven voor grootschalige wooncomplexen. In onze woonwinkels in Echtenerbrug en Lemmer zijn we niet alleen breed in productkeuze, maar we hebben ook nog oprecht interesse in onze klanten.

De slogan "Compleet in wonen" vat het allemaal treffend samen: een uitgebreid assortiment, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring. Kortom: een woonwinkel waar u meer dan goed terecht kunt.
Als u plannen heeft om uw woning van een andere sfeer of een nieuw uiterlijk te voorzien, dan bent u bij Melchers & de Jong dus aan het goede adres. Laat u verassen door het gevarieerde en zeer uitgebreide aanbod. Van vloeren (parket, laminaat, tapijt) tot binnen- en buitenzonwering. En van een ruime keuze in meubilair (met onder andere alles op het gebied van slaapcomfort) tot (her)stoffering van uw meubelstuk, motorboot, zeiljacht, caravan of camper. In het eigen atelier wordt alles op ambachtelijke wijze en op maat gemaakt. Ontdek vrijblijvend de mogelijkheden door met kussens, foto's of tekeningen bij de woonwinkel langs te gaan. Ook met raamdecoratie is heel veel mogelijk. Gordijnen, vitrage, inbetween, vouwgordijnen, jaloezieën, uitgevoerd in diverse kleuren, materialen en designs. U kunt er voor bij de sfeermakers in Echtenerbrug en Lemmer terecht.

verlaet 16
8532BN Lemmer
Telefoon: +31 (0)514 56 99 09

Terug naar overzicht

do, 01 januari 1970

do, 01 januari 1970

Lees Meer